Mobilní telefon je něco, s čím v dnešní době přijde do styku na denním pořádku téměř každý. Mnozí se bez něj život už ani neumí představit. Běh pár let se stal naší pravou rukou, naším mozkem, rádcem, diářem a zprostředkovatelem kontaktů po celém světě. Takovýchto zařízení se na trhu pohybuje nepřeberné množství různých cenových kategorií, značek typů a barev. Jaké mobilní aparáty jsou ale v dnešní době považovány za ty úplně nejlepší?
vínový telefon
 
Samsung Galaxy S8+ / S8
Tento telefon se pyšní moderním designem s dosud nejtenčími rámečky okolo velkého širokoúhlého displeje, který uživatelům umožňuje zobrazit daleko více obsahu. Osmi jádrový procesor se postará o hladký běh aplikací v telefonu a zároveň šetří baterií i při nejvyšším výkonu. Zadní fotoaparát je obdařen optickou stabilizací, nastavitelnou hloubkou ostrosti a rychlím ostřením. Fotí skvěle i za horších světelných podmínek.
dva telefony
Apple iPhone 8 Plus / 8
Tento celoskleněný model s různými barevnými variantami hliníkového rámečku je paradoxně velmi odolný. Ustojí prach i polití vodou. Zařízení je možné nabíjet bez drátově, a to díky technologii Qi. Telefon se pyšní výborným duálním fotoaparátem s širokoúhlým objektivem i teleobjektivem. Šestijádrový čip se stará a hladký chod.
telefon v ruce
Samsung Galaxy S7 Edge
Elegantní telefon s 3D zakřiveným sklem padne skvěle do ruky. Je možné ho používat ve vodě do hloubky 1,5 metru po dobu až 30 minut. Pořizuje krásné záběry i za zhoršených světelných podmínek. Telefon disponuje plynulým chodem bez velkého zatěžování baterie. Je možné ho také nabíjet bezdrátově.
Huawei P10 / P10 Plus
Tento model s kovovým tělem vyniká především fotoaparátem, který byl vyvinut ve spolupráci se společností Leica. Osmijádrový procesor se postará o bezchybný chod zařízení a velkokapacitní baterie zaručí dlouhodobé nabití i životnost mobilního telefonu.